NANT: Dva gola Filipa Đorđevića! Miha dobio novog kandidata za špic Srbije!

Bivši napadač Crvene zvezde najbolji u demoliranju Lansa. Sjajna serija golova preporuka je selektoru Mihajloviću da ozbiljno razmisli o svom pozivu

  • 0

U 10. kolu Prvenstva francuske druge lige, Nant je na svom terenu opravdao ulogu favorita i ubedljivo (4:0) demolirao Lens, a drugi i treći gol na meču dela su Filipa Đorđevića, bivšeg napadača Crvene zvezde i mlade reprezentacije Srbije.

Napadač je nastavio sjajnu seriju u ovom prvenstvu i upisao osam pogodaka u 10 odigranih kola. "Kanarinci" su se ovom pobedom uključili u sam vrh tabele i postali jedan od glavnih konkurenata za povratak u najjaču ligu Francuske.

Trebalo bi napomenuti to da im je posao bio olakšan u samoj završnici prvog poluvremena, kada je Lens, inače bivši klub Dejana Milovanovića i Nenada Kovačevića, ostao sa igračem manje.

Sjajna forma Filipa Đorđevića raduje i selektora Sinišu Mihajlovića, koji bi uskoro mogao da proveri mladog napadača i u meču A selekcije Srbije.

Đorđević je inače rođen 1987. godine i do sada je zabeležio jedan nastup za seniorsku reprezentaciju.

(B. Božović)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA