ODOŠE U RUSIJU! "Partizanu će biti lakše nego protiv Nefčija!"

"Crno-beli" puni optimizma otputovali na meč drugog kola Lige Evrope. Smiljanić i Jojić šansu vide u opuštenosti ekipe, jer su Rusi apsolutni favoriti

  • 0

Fudbaleri Partizana Milan Smiljanić i Miloš Jojić pred polazak za Kazanj, gde će u četvrtak igrati meč druge runde Lige Evrope, ocenili su da je ruski Rubin favorit, ali i da beogradski tim ima šansi zbog kojih ne ide sa belom zastaviom u Rusiju.

- Radi se o ozbiljnoj ekipi, ali mi putujemo rasterećeni u Kazanj. Sve osim poraza bio bi dobar rezultat za nas. Verujem da će nam biti lakše nego protiv Nefčija kada smo bili bolji, ali rezultat nije ispratio tu igru. Rubin ima mnogo stranaca. Jaka su ekipa, o čemu najbolje svedoči to što svake godine igraju LŠ ili LE - rekao je Smiljanić na aerodromu "Nikola Tesla", uoči polaska za Kazanj.

"Crno-beli" će u Rusiji biti oslabljeni za povređenog Nemanja Tomića i Libijca Mohameda Zabije, koji je van tima zbog nediscipline.

- Očekuje nas teška utakmica. Rubin je veoma dobar tim, što pokazuje u prvenstvu Rusije, a videlo se to i protiv Intera kada su nesrećno primili gol u poslednjem minutu. Rubin je favorit, ali mi ćemo zbog toga igrati opuštenije i tražiti šansu iz kontranapada - istakao je Jojić.

Podršku "crno-belima" u Kazanju pružiće nekadašnji prvotimci i reprezentativci Savo Milošević i Dragan Ćirić, kao i rediteljski tandem Srđan Dragojević i Dragan Bjelogrlić.

Utakmica drugog kola H grupe Lige Evrope između Rubina i Partizana igra se sutra od 18 sati po srpskom vremenu.

U drugom meču sastaju se Nefči i Inter.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA