FERGUSON: Van Persi i Runi su čudesan tandem

Menadžer Mančester junajteda prvi put se od samog starta oslonio na Runija i Van Persija. Taj sjajni tandem kreirao je oba gola za preokret i pobedu

  • 0

Menadžer Mančester junajteda, Aleks Ferguson, oduševljen je tandemom koji ima u špicu i posle trijumfa koji su mu doneli na gostovanju protiv Kluža u drugom kolu H grupe Lige šampiona. On od Vejna Runija i Robina van Persija očekuje velika ostvarenja još zadugo.

Iskusni menadžer prvi put ove sezone počeo je meč sa Runijem i Van Persijem i, naravno, isplatilo se.

- Svi su verovali da će Runi i Van Persi biti čudesna kombinacija. Najbolja stvar je što svako od njih može sam da preokrene meč. Nije važno da li kombinuju međusobno, bitna je njihova sposobnost da završe akciju. Juriti gol prednosti na gostovanju nikad nije lako, bili smo srećni kod prvog gola, pošto se lopta odbila od Van Persijevog ramena, ali drugi je bio apsolutno fantastičan. Runi je poslao sjajnu loptu za Robina, mada mi se učinilo da je malo prejaka, ali Van Persi je brz i njegova spretnost je izuzetna- rekao je Ferguson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA