TRENER JAVORA: Zvezda se provukla...

Trener Ivanjičana ne može da se otrgne utisku "da su se fudbaleri Zvezde provukli u utakmici", i misli da je njegova ekipa zaslužila barem jedan bod

  • 0

Trener Javora Mladen Dodić rekao je posle poraza od Crvene zvezde u Ivanjici 2:1 da se protivnik provukao u toj utakmici i da je njegova ekipa zaslužila da osvoji barem jedan bod.

– Čestitam Zvezdi na pobedi, ali ne mogu da se otrgnem utisku da su nam se provukli u ovoj utakmici, jer mislim da smo zaslužili barem jedan bod – rekao je Dodić agenciji Beta posle odložene utakmice prvog kola Super lige odigrane u Ivanjici.

Javor je poveo preko Onjila Ifeanija u 49. minutu, ali su "crveno-beli" golovima Ognjena Mudrinskog u 55. i Darka Lazovića u 81. uspeli da preokrenu.

– Prvo poluvreme nije bilo uzbudljivo, s obzirom na to da im nismo dozvolili da stvore šansu. Drugo je bilo mnogo bolje, bilo je i golova i prilika. Uspeli smo da povedemo, ali je Zvezda izjednačila posle samo pet minuta – kazao je Dodić.

Trener Javora je istakao da su ulazak Darka Lazovića u igru u timu Zvezde posle primljenog gola i promašaja Ifeanija u 73. minutu ključni trenuci utakmice.

– Dva ključna trenutka utakmice su ulazak Lazovića i naša velika šansa koju je propustio Ifeani, kada je izašao sam ispred golmana Bobana Bajkovića i tada je sreća spasla Zvezdu, a oni su nas za taj promašaj surovo kaznili golom Lazovića, koji nam je pravio mnogo problema od ulaska u igru – rekao je Dodić.

Javor je posle poraza ostao na 10. mestu na tabeli Super lige sa devet bodova, dok je Zvezda pobedom izbila na vodeću poziciju.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA