VENGER: Prevazići posledice poraza od Čelsija i pobediti Olimpijakos!

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao da se posledice poraza iz derbija protiv Čelsija (2:1) još uvek vide na igračima, ali da će njegova ekipa uspeti da prevaziđe te probleme i pobedi Olimpijakos

  • 0

Arsenal se sastaje sa ekipom Olimpijakosa u okviru drugog kola grupne faze Lige Šampiona. Ovom meču prethodio je poraz "topdžija" u londonskom derbiju.

Arsen Venger nije želeo da krije činjenicu da su igrači i dalje utučeni zbog poraza od Čelsija (2:1), ali je poručio da se nada da to neće uticati na ishod sutrašnjeg meča na "Emirejtsu".

- I dalje su neraspoloženi, ali očekuje nas utakmica u LŠ u kojoj ćemo morati da ispravimo greške. Dosta je pozitivnih stvari viđeno na meču sa Čelsijem, a one koje su bile loše moraćemo da ispravimo - rekao je Francuz.

Arsenal će na meču drugog kola LŠ moći da računa na oporavljenog Džeka Vilšira, ali je malo verovatno da će Venger želeti da rizikuje i odmah "baci u vatru" mladog Engleza.

Venger neće moći da računa na Mikela Artetu i Abua Dijabija, koji zbog povreda neće biti spremni.

Arsenal i Olimpijakos su se do sada četiri puta sastajali u poslednje tri godine i svaki put u Ligi šampiona u sezonama 2009/2010 i 2011/2012.

Svaki meč između ove dve ekipe završavao se pobedom domaćina. Da li će tako biti i večeras?!

Lepu šansu ima Arsenal da zabeleži i drugu pobedu na početku Lige šampiona nakon što su u prvom kolu pobedili Monpelje u Francuskoj (1:2).

(D. Grbović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA