TIJAGO SILVA: Porto je favorit protiv PSŽ-a!

Brazilski internacionalac Tijago Silva smatra da će u meču između njegovog Pari Sen Žermena na "Dragau" presudni uticaj na ishod meča imati domaći teren

  • 0

Odbrambeni igrač Pari Sen Žermena, koji je ovog leta došao sa Zlatanom Ibrahimovićem u francuski klub iz Milana, istakao je značaj domaćih navijača koji će igrati veliku ulogu u meču protiv Porta.

- Porto je u blagoj prednosti jer igra pre svojim navijačima. Mnogo napadaju, ali i mi smo u dobroj formi i ne idemo na "Dragao" da se branimo - istakao je napadački mentalitet svoje ekipe Tijago Silva.

Brazilac je u poslednje vreme imao određenih problema sa povredama, ali sad je u boljem stanju.

- Imao sam malih problema protiv Olimpika, ali dosta sam vežbao i sada sam skoro 100 odsto spreman - samouveren je Silva.

Dvadesetosmogodišnji igrač napomenuo je i koliko mu je bilo lakše da se navikne na uslove, igru i igrače, jer je za saigrača imao fudbalera iz svoje zemlje Aleksa, koji mu je takođe saigrač i u odbrani. Bilo je raznih polemika oko njegove izjave da više voli da igra sa njim nego sa Sakoom.

- Nisam rekao da volim da više igram sa Aleksom već sam samo rekao da ima više iskustva. Želim da se izvinim Sakou jer nisam to rekao - izvinjava se javno Tijago Silva.

Vrlo je srećan što igra i dalje sa sjajnim Zlatanom Ibrahimovićem.

- Veoma sam srećan što igram sa Zlatanom jer on uvek želi da pobeđuje i da postiže golove. Drago mi je što ćemo igrati zajedno protiv Porta i nadam se pobedi - iščekuje pobedu protiv Porta stameni štoper PSŽ-a.

PSŽ igra u grupi protiv Porta, a u istoj grupi se sastaju dva Dinama.

( D. Grbović / Foto:dhaliye.com )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA