TRENER RUBINA: Partizan je najambiciozniji tim Evrope

- Partizan ne smemo da potcenimo. To je ekipa za koju možemo reći da je došla do ozbiljnog napretka, odnosno približavanja evropskom nivou - rekao je Berdijev

  • 0

Trener ruskog Rubina Kurban Berdijev rekao je na poslednjoj konferenciji za medije održanoj u Kazanju da njegovu ekipu u drugom kolu Grupe H Lige Evropa čeka izuzetno teška utakmica protiv Partizana, za koji je ocenio da je jedan od najambicioznijih timova na kontinentu.

- Biće izuzetno teška utakmica za nas. Ako pogledate Partizan, oni su jedna od najambicioznijih ekipa u Evropi. Naš cilj je svakako da prođemo grupu, ali smo trenutno koncentrisani samo na predstojeću utakmicu sa Partizanom - rekao je Berdijev, i dodao:

- Partizan ne smemo da potcenimo. To je ekipa koja u svom sastavu ima mnogo ambicioznih mladih igrača, koji su odlično fizički spremni. To je redak slučaj kada možemo reći da je došlo do ozbiljnog napretka, odnosno približavanja evropskom nivou.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA