Vermezović: Danak neiskustvu! Berdijev: Mislio sam da će Partizan više da napada

Trener Partizana kaže da je poraz od Rubina velika škola za mlade fudbalere, dok je kolega sa klupe protivnika istakao važnost prvog gola svoje ekipe

  • 0

Neiskustvo je kumvalo porazu Partizana od Rubina u Kazanju. Tog mišljenja je trener Vladimir Vermezović, koji je posle meča odmah istakao da je njegova ekipa na momente igrala sasvim dobro u drugoj utakmici Lige Evrope.

 

- Moram da napomenem da smo u pojedinim delovima meča igrali sasvim korektno. Šteta samo što smo primili gol na kraju prvog i početku drugog poluvremena. To je danak neiskustvu. Ovo je bila velika škola za naše mlade fudbalere. Nadam se da su naučili nešto i izvukli pouke - rekao je Vermezović na konferenciji za novinare posle meča.

 

"Crno-beli" su večeras u drugom kolu Lige Evrope izgubili 2:0, a golove su primili u samoj završnici prvog i na početku drugog dela meča.

 

- Znali smo da nas čeka težak meč, da je Rubin jedna od jačih ekipa u Rusiji i Evropi. Došli smo da pokažemo barem deo svog repertoara. Za pobedu je danas trebalo je da se slože neke kockice. Oni da imaju loš dan, a mi da budemo u najboljem mogućem momentu. Nije se desilo ni jedno ni drugo - istakao je trener "crno-belih".

 

Partizan je u prvom kolu odigrao bez golova protiv Nefčija u Beogradu.

 

- Ima još da se igra. Tražićemo svoju šansu u narednim mečevima. Možda u Beogradu budemo imali više sreće protiv Rubina. Nikad ne izlazimo sa belom zastavom, iako smo znali da je ruski tim jači. Rubin je sigurno najbolji tim sa kojim smo igrali otkad sam se vratio u klub - poručio je Vermezović.

 

Trener ekipe Rubina Gurban Berdijev ocenio je da je gol u završnici prvog dela meča umnogome olakšao posao za njegovu ekipu.

 

- Imali smo momente u igri kada smo sami sebi stvarali probleme, ali smo ispravili te greške. Težak meč, a da nismo dali gol u prvom, bilo bi još teže. Kasnije smo igrali rasterećenije. Očekivao sam i da će Partizan ići više u napad i igrati presing - rekao je Berdijev.

 

"Crno-beli" će u sledećem kolu, koje se igra 25. oktobra, gostovati ekipi milanskog Intera.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA