ZELENI ZA RUBIN: Šćepović, Miljković i Jojić svesni neiskustva!

Prvotimac Partizana Miloš Jojić ocenio je posle večerašnjeg poraza u Kazanju da su "crno-beli" igrali dobro dok nisu primili gol i da je na kraju odlučilo njihovo neiskustvo

  • 0

Partizan je u 2. kolu H grupe Lige Evrope izgubio od Rubina rezultatom 2:0.

Razočarani su mladi igrači Partizana nakon poraza najviše svojim neiskustvom i kako oni kažu "glupim i nepotrebnim" greškama.

- Znali smo šta nas očekuje u Kazanju. Igrali dobro do prvog gola, imali neke šanse, ali nedostajala je završnica. Na kraju, odlučilo je naše neiskustvo. Ovo je mlada ekipa, ako ostane godinu-dve zajedno biće sigurno mnogo bolje - izjavio je Miloš Jojić, dodajući da je "bilo teško".

- Mi smo samo trčali za loptom, a kada smo dolazili do nje lako smo je gubili - zaključio je on.

Aleksandar Miljković naveo je da su redove srpskog šampiona poremetili jeftino primljeni golovi.

- Nije lako kada primite gol na kraju prvog i na početku drugog poluvremena. To utiče na psihu, pogotovo ovako mlade ekipe. Stvorili smo nekoliko polušansi, šteta što je izostala završnica - izjavio je Miljković, i naglasio da mora da bude i samokritičan.

- Kod prvog kola lopta je išla u korner, a ja sam pokušao to da sprecim i okliznuo sam se. Rival je to znao da iskoristi. Nije mi lako i sigurno će mi se ova scena još nekoliko dana vrteti po glavi - rekao je Miljković, i dodao da je "odlučilo neiskustvo".

Stefan Šćepović smatra da nije velika razlika u klasi dva tima, bez obzira na poraz u Kazanju.

- Nije velika razlika u klasi, ali jeste u iskustvu. Rubin je znao kada da stane i kada da pojača ritam igre. Takođe nisam stekao utisak ni da su fizički bili spremniji od nas. Umeli su, međutim, da zadrže loptu, a mi smo bezuspešno trčali za njom - zaključio je Šćepović.

Trener "crno-belih" je takođe prokomentarisao utakmicu u Kazanju.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA