DVAJT HAUARD: Šakile, ućuti, tvoje vreme je prošlo

Centra Lejkersa iznervirale kritike legendarnog Šakila O'Nila, pa je uzvratio oštro i poručio bivšem košarkašu da je svoje odavno odigrao

  • 0

Dvajtu Hauardu, po većini poznavalaca, najboljem centru NBA, dosadilo je da sluša kritike Šakila O'Nila, legendarnog košarkaša, sada TV komentatora.

O'Nil je nedavno rekao da je Hauard slabiji centar od Endrjua Bajnama, kog su Lejkersi poslali u Filadelfiju da bi doveli Hauarda i Robina Lopeza iz Nju Orleansa, da bi se potom ispravio i rekao da je mislio na Robinovog brata Bruka Lopeza, centra Nju Džersija.

- Nije me briga šta je Šak rekao. Nekad je igrao, više ne igra, njegovo doba je prošlo, vreme je da se ide dalje - izjavio je Hauard novinarima posle treninga.

- Kada je bio košarkaš, O'Nil je mrzeo što ga stariji igrači ocenjuju, a sada sam čini istu stvar. Nema razloga da govori loše o meni, on je svoje odigrao, bio je jedan od najdominantnijih igrača u NBA, ali treba da sedne i opusti se - misli Hauard. - Nije me briga, zaista me nije briga šta priča, može da kaže šta hoće, on je svoje odigrao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA