KRATKO JE TRAJALO: Lovre i Zabija napuštaju Humsku?

Lovre je nezadovoljan minutažom zatražio razgovor sa Tumbakovićem, sportski direktor Partizana kaže da vezista ne traži raskid ugovora

  • 0

Iako sezona nije mnogo odmakla, u Partizanu su već tema odlasci.

Goran Lovre, koji je napustio "crno-bele" još kao junior, a onda se vratio posle 14 godina nezadovoljan minutažom, navodno je zatražio razgovor sa sportskim direktorom Ljubišom Tumbakovićem kako bi procenio da li da napusti klub u januarskom prelaznom roku.

Ipak, sportski direktor Partizana rekao je za portal Mondo da je Lovre tražio razgovor s njim, ali da razlog nije raskid ugovora.

Ne, Goran Lovre nije tražio raskid ugovoraIstina je da me je pozvao pred put u Rusiju i tražio da razgovaramo. Pričali smo sasvim normalnim tonom, Goran tada nije pominjao prekid saradnje. Dogovorili smo se da detaljnije razgovaramo posle utakmice sa Javorom, u nedelju - rekao je Tumbaković.

Mada je po povratku predstavljen kao veliko pojačanje, trener Vermezović prednost daje Kamari i Saši Markoviću, pa Lovre takoreći ni ne igra.

Libijac Mohamed Zabija, osim što je nervirao sve u klubu svojim neprofesionalnim ponašanjem, nije mnogo pokazao, pa je rastanak, čini se, neminovan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA