Vermezović: Hoćemo derbi da dočekamo u vrhu tabele

Trener Partizana priželjkuje pobedu protiv Javora u nedelju kako bi se njegova ekipa adekvatno suprotstavila večitom rivalu - Crvenoj zvezdi

  • 0

"Večiti derbi" je blizu, a trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović želi da njegov tim zabeleži pobedu protiv Javora i u vrhu tabele dočeka utakmicu protiv Crvene zvezde.

- Odigrali smo dobru utakmicu u Kazanju, stekli neophodno iskustvo i nadam se da sa takvom psihologijom ulazimo u meč sa Javorom. Želimo da ostanemo u vrhu tabele i da sa tom minimalnom prednošću Zvezde dočekamo derbi i u direktnom duelu vidimo ko je bolji - rekao je Vermezović na konferenciji za novinare.

On je dodao da nema povređenih fudbalera i da veruje da će se tim brzo prebaciti na domaći kolosek, posle poraza (2:0) od Rubina u Ligi Evrope.

- Ovo je vrlo važna utakmica za nas pošto dolazi uoči dvonedeljne pauze. Javor je svakako nezgodan protivnik, pre nekoliko dana su izgubili od Crvene zvezde i videćemo sa kakvom će psihologijom ući u utakmicu sa nama - rekao je Vermezović.

Utakmica osmog kola Superlige Srbije Partizan-Javor igra se sutra od 17 sati, a sav prihod od prodatih ulaznica za meč sa Javorom biće uplaćen kao pomoć narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.

"Crno-beli" danas su proslavili klupsku slavu, začeće Svetog Jovana Preteče i Krstitelja Gospodnjeg. U prostorijama fudbalskog kluba održan je obred sečenja slavskog kolača, koji je učinio prota Dragan Terzić iz crkve Svetog Arhangela Gavrila u prisustvu svih zaposlenih u klubu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA