NOVA TUČA MEĐU GROBARIMA! "Zabranjeni" jurili "Kartel" po "Čairu"! (FOTO)

Utakmica drugog kola rukometne Lige šampiona između Partizana i Flensburga kasnila je zbog sukoba navijača. Žandarmerija morala da uleti na tribine

  • 11

Ispostavilo se da frka i sukob prilikom podele besplatnih ulaznica za meč Partizan-Flensburg nisu bili ni blizu onoga što se desilo nekoliko minuta pre planiranog početka meča drugog kola Lige šampiona u niškom "Čairu".

Došlo je do sukoba dve frakcije navijača "crno-belih", a deblji kraj izvukao je deo navijača iz Niša pod nazivom "Niški kartel", koji je bio meta odvojene frakcije "grobara" - "zabranjenih".

Naime, "Niški kartel" je deo Juga, kojim komanduje "Alkatraz", najveći protivnik "zabranjenih", a kako ova grupacija nije otišla za Beograd na meč Partizana i Javora, ovaj sukob je mogao da se nasluti.

Nekoliko minuta je trajala pauza, da bi, kada je Žandarmerija reagovala i uspela da smiri strasti među navijačima Partizana, meč srpskog šampiona i nemačkog predstavnika počeo. Evidentan je bio strah nemačkih rukometaša kada su se vratili na parket "Čaira", logično, bili su pod utiskom sukoba navijača - istok kluba?!

Nema sumnje u to da će ovaj sukob i kašnjenje meča biti debelo nadoknađeni preko kase Partizana, koju će EHF prilično isprazniti posle viđenog u Nišu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA