BRKOVIĆ: Mnogo nama treba da pobedimo vrhunsku ekipu!

Trener Flensburga Ljubomir Vranješ oduševljen je atmosferom u "Čairu" i hvali trenera i igrače srpskog šampiona

  • 0

Partizan je u 2. kolu rukometne Lige šampiona, kao domaćin u niškom "Čairu", pružio sasvim dobar otpor nemačkom vicešampionu.

Rezultat je možda malo previsok, ali i odražava očiglednu razliku u klasi, kako ova dva tima tako i dva nacionalna šampionata. Toga je svestan i trener srpskog šampiona koji je istakao da Partizan još mora da radi kako bi parirao najjačima.

- Stvarno smo želeli da pobedimo, videli ste i sami da smo dali maksimum, ali teško je dobiti vrhunske ekipe. Potrebno je još mnogo raditi da bismo mogli da budemo na istoj ravni sa njima. Žao mi je što smo izgubili, više ćemo raditi i truditi se, i nadam se pobedi sledećeg vikenda - rekao je Aleksandar Brković.

S druge strane, trener Flansburga Ljubomir Vranješ apostrofirao je atmosferu u kojoj je igrala njegova ekipa.

- Znali smo da će nam biti teško, pogotovo u ovoj hali, sa ovakvim navijačima. Drago mi je što sam video Partizan u ovoj atmosferi. Reč je o mladim igračima i treneru pred kojima je budućnost i nadam se da će napredovati - izjavio je Vranješ.

(B. B. / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA