ŽREB ZA EVROKUP: Srbi čekaju Zvezdu!

"Crveno-beli" svrstani u treći šešir na sutrašnjem žrebu za drugo po kvalitetu evropsko takmičenje. Potencijalni rivali u grupi mogu da im budu klubovi naših igrača, Marka Kešelja, Stefana Markovića, Luke Bogdanovića, Vladimira Štimca

  • 0

Crvena zvezda Beograd DIVA svrstana je u treći šešir pred žreb grupu za novu sezonu Evrokupa, koji je na programu u utorak 9. oktobra u Barseloni sa početkom u 16 sati.

Sudeći po sastavu šešira "crveno-beli" bi vrlo lako mogli da upadnu u grupu sa timovima za koje igraju srpski košarkaški. Iz prvog šešira vrebaju Marko Kešelj i Stefan Marković (Valensija) ili Luka Bogdanović i Milenko Tepić (Kahasol), kao i trener Aco Petrović (Uniks). Iz drugog šešira mogao bi da im naleti Banvit Vladimira Štimca ili Budućnost Strahinje Miloševića, a iz poslednjeg, četvrtog šešira, rival bi mogao da bude nemački Artland, za koji igra prošlogodšinji centar Zvezde Petar Popović.

Žreb će biti poludirigovan, što znači da u istoj grupi neće moći da se nađu timovi iz jedne zemlje (to se podrazumeva i za timove iz Jadranske lige). Prvo kolo Evrokupa igra se 7. novembra, a 32 tima biće podeljeni u osam grupa po četiri.

PRVI ŠEŠIR: Valensija, Galatasaraj, Uniks, Kahasol, Nimburk, Le Man, Bilbao, Spartak Sankt Peterburg

DRUGI ŠEŠIR: Jerusalim, Cibona, Lokomotiva (Kuban), Sasari, Trijumf, Banvit, Panionios i Budućnost.

TREĆI ŠEŠIR: Crvena zvezda DIVA, Riga, Budivelnik, Šole, Ostende, Šarlroa, Azomvaš i Donjeck.

ČETVRTI ŠEŠIR: Orlean, Ulm, Prienai, Artland, Trefl Sopot, Vurcburg, Zielona Gora i Lukoil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA