Partizan prihvatio deo odgovornosti za skandal u Nišu

I pored činjenice da još ne znaju kaznu kojom će biti sankcionisani zbog svojih navijača, UO RK Partizan je posle tuče dve frakcije ponovo odlučio da karte za duel sa Ademar Leonom deli besplatno

  • 0

Upravni odbor rukometnog kluba Partizan saopštio je da će restriktivnije deliti ulaznice za buduće mečeve Lige šampiona, a preuzeo je i deo odgovornosti za nerede u Nišu u prethodnoj utakmici. Ulaznice će i dalje biti besplatne, ali će se ovog puta deliti uz ličnu kartu, a navijači će moći da ih uzimaju u petak i subotu od 10 časova na blagajnama dvorane "Čair" u Nišu, pred utakmicu sa Ademar Leonom, koja se igra u subotu od 18 sati.

- Sprovešćemo nalog o još restriktivnijem režimu podele karata (EHF zahteva i prelazak na sistem prodaje), da bismo građanima Niša i okoline pre svega omogućili da dođu do ulaznica - navodi se u saopštenju UO, i dodaje:

- Osuđujemo svako nasilje, a posebno ono koje je na utakmici protiv Flensburga bacilo u zasenak odličan rukomet... Nismo mogli ni slutiti da će podela karata biti zloupotrebljena radi obračuna navijačkih grupa, pogotovo zato što su sva uveravanja govorila suprotno.

Partizan je u prvom meču u Srbiji bio domaćin Flensburgu, a meč je bio prekinut na više od 45 minuta zbog sukoba dve navijačke struje "crno-belih". UO je naveo da će klub sada imati potpunu evidenciju o tome ko je preuzeo karte, ali i izbegao priče da je ulaznice davao navijačkim grupama ili favorizovao neku od njih.

- Izvinjavamo se svima koji su zbog toga doživeli neprijatnosti. Delimo odgovornost sa svim akterima organizacije i učinićemo sve da se to više ne ponovi, iako je realno nemoguće predvideti ovakvu zloupotrebu naše utakmice - navedeno je u saopštenju UO.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA