"KARIOKE" SE IGRALE: Brazil deklasirao Irak 6:0! (VIDEO)

Kaka se na sjajan način vratio u reprezentaciju postigavši treći gol, a strelci su bili još Oskar, Hulk, Nejmar i Lukaš

  • 0

Fudbalska reprezentacija Brazila savladala je u prijateljskoj utakmici u švedskom gradu Malmeu selekciju Iraka 6:0 (2:0).

Petostruki svetski prvaci i domaćini predstojećeg Mundijala 2014. deklasirali su Iračane nadahnutom i efikasnom igrom, a meč je obeležio povratak Kake u nacionalni tim prvi put od 2010. godine.

Prvotimac madridskog Reala postigao je treći gol za Brazil u 48. minutu, a strelci su još bili Oskar u 22. i 27, Hulk u 56, Nejmar u 76. i Lukaš u 80. minutu.

Kako su igrali izabranici Mana Menezesa pokazuje i podatak da je golman Iračana Nor Sabri dobrim intervencijama sprečio još ubedljiviji poraz svog tima.

Irački fudbaleri, koji iz bezbednosnih razloga ne mogu da igraju kod kuće, sastaju se u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u utorak sa selekcijom Australije na neutralnom terenu u Dohi, a njihov selektor, Brazilac Ziko, bio je više nezadovoljan nerezonskim gostovanjem u Švedskoj nego debaklom od zemljaka.

- Došli smo iz Katara, gde je temperatura 35 stepeni i putovali 10 sati do grada gde je pet stepeni Celzijusa, a moramo kasnije ponovo da se vratimo. Ovo nije bio pravi trenutak za ovakvu utakmicu. Želeo sam da igramo protiv Velsa, a dali su mi Brazil - izjavio je Ziko posle meča.

Fudbaleri Brazila odigraće u Evropi još jednu prijateljsku utakmicu, u utorak protiv selekcije Japana u poljskom gradu Vroclavu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA