DAN SRPSKOG SPORTA! Orlovi, Nole, Ana, Partizan za radost nacije

Đoković i Ivanovićeva nastupju u četvrtfinalima. Fudbalska reprezentacija protiv Belgije igra u trećem kolu kvalifikacija za SP u Brazi, dok mladi gostuju Englezima u prvom meču baraža sa EP. Košarkaši Partizana gostovanjem Bešiktašu startuju u Evroligi

  • 0

Srpske sportiste danas očekuje izuzetno bogat takmičarski dan.

Od podne Novak Đoković igra meč na  ATP turniru u Šangaju protiv Tomija Hasa, koji je pobedom nad Jankom Tipsarevićem sprečio srpsko četvrtfinale. Od 17.30 Ana Ivanović na WTA turniru u Lincu igra protiv Belgijanke Kirsten Flipkens, takođe u četvrtfinalu.

Najviše interesovanja, ipak, izaziva fudbal, mlada i A reprezentacija Srbije, koje igraju važne mečeve u pokušaju da se kvalifikuju na Evropsko, to jest Svetsko prvenstvo. Od 19 sati "orlići" gostuju Englezima u Noriču u prvom meču baraža za EP u Izraelu 2013. Od 20.30 A reprezentacija na stadionu Crvene zvezde dočekuje Belgiju u trećem kolu A grupe evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014.

Košarkaši Partizana startuju u Evroligi sa mesta najvećeg uspeha, dvorane "Abdi Pekči", u kojoj su se pre 20 godina popeli na evropski tron, a protivnik im je turski šampion Bešiktaš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA