Oporavio se Pašeko, na terenu tek od januara

Posle šestomesečne pauze zbog povrede Brazilac u redovima "crno-belih" krenuo sa treninzima. Pošto nije licenciran, neće na teren do kraja jeseni

  • 0

Eduardo Pašeko na putu je povratka u tim Partizana posle šest meseci pauze zbog povrede i operacije kolena.

Brazilac sledeće nedelje ide na završnu kontrolu u Berlin, a na teren će tek od januara pošto nije licenciran za takmičenja.

- Iza mene je težak period, šest meseci koje ću pokušati da zaboravim, ali ponovo sam uz ekipu i srećan sam - izjavio je Pašeko.

- Počeo sam da radim normalno sa loptom, posle pregleda u Berlinu znaće se definitivno kad mogu da se vratim na teren. Dobro se osećam, nemam višak kilograma, očekujem da brzo uđem u formu. Pričao sam i sa Markom Šćepovićem koji je imao isti problem i vratio se na pravi način - kaže Pašeko, koji je treneru Vermezoviću dao DVD sa svojim nastupima.

- Moj DVD je sada na treninzima na kojima moram da se dokažem. Nisam zabrinut zbog konkurencije, drago mi je što Mitrović i braća Šćepović postižu golove, pošto svi radimo za Partizan - ocenio je Brazilac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA