SERENADA ZA TOLETA: Vođa "Ultra bojsa" s ekipom čekao Karadžića ispred VIP ulaza!

Grupa navijača Crvene zvezde predvođena Markom Vučkovićem (Ultra boys) posle utakmice organizovala prigodan kulturno-umetnički program čekajući da se na VIP izlazu pojavi predsednik FSS. KARADŽIĆ: "Otkud vam to, ja tamo nikog nisam video..."

  • 3

"Ne treba nam plaćena titula, država cela zna da je lopovčina Karadžić Tomislav", odjekivalo je iz usta grupe Zvezdinih navijača ispred VIP ulaza na "Marakani" posle meča Srbije i Belgije.

Predvođeni Markom Vučkovićem, vođom grupe "Ultra bojs", desetak navijača je na platou ispred zapadne tribine, naočigled grupe novinara, među kojima je bio i reporter Telegrafa, izvikivalo parole protiv aktuelnog predsednika fudbalskog saveza Srbije.

Valjda očekujući da se pojavi Karadžić, ekipa iskusnijih navijača sa severa "Marakane" se u jednom trenutku preselila ispred službenog ulaza, gde su nastavili sa prozivkama. Zanimljivo da je obezbeđenje u  oba slučaja mirno gledalo šta se dešava, ne pokušavajući da navijače udalji sa lica mesta.

Na kraju, to su učiničli sami navijači, koji su se nakon pevanja arsenala pesama i parola mirno razišli.

Podsetimo, još tokom meča navijači Crvene zvezde su na severnoj tribini stadiona u Ljutice Bogdana u nekoliko navrata skandiranjem "Tole, lopove" pokušali da "zapale" stadion. Tokom meča, "Delije" su okačile parolu "Oslobodite Ivana Bogdanova".

U želji da čujemo komentar prvog čoveka srpskog fudbala, nazvali smo Tomislava Karadžića, ali on je uporno tvrdio da ne zna za pomenuti slučaj, tačnije - da se ništa od ovoga čemu je prisutvovao novinar Telegrafa nije desilo.

- To nije istina. Ja tamo nikoga nisam primetio. Otišao sam čim se utakmica završila. To za navijače su me pitali i sinoć u kolima, dok sam se vraćao. Šta se dešavalo dalje noćas, e to ne znam - tvrdi Karadžić za naš portal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moler

    14. oktobar 2012 | 06:09

    pali bre grobaru mali, ili dovedi sestru da oseti taj pajser o kome pišeš.

  • delije

    13. oktobar 2012 | 17:26

    Bravo! pevala bih i ja da sam bila tamo! :) ali na Marakanu idem samo kada igra Zvezda:)

  • pfc

    13. oktobar 2012 | 19:37

    Kakvi su to pajseri od preko 4 banke, koji idu po kisi oko stadiona i pevaju protiv lika koga oni apsolutno ne zanimaju! get a lajf

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA