U Milanu zbog Partizana zabranili prodaju alkohol!

U jednom od supermarketa u centru Milana trakama su zalepljeni i obezbeđeni rafovi na kojima se nalaze alkoholna pića, a prema rečima prodavačice, tako je i u ostalim objektima. Uzrok su mere predostrožnosti zbog utakmice

  • 1

Gradske vlasti i policija u Milanu ozbiljno su se pripremile za utakmicu Lige Evrope između Intera i Partizana, pošto su zabranili prodaju alkohola u centru grada i u okolini stadiona “Ðuzepe Meaca”. Zabrana je počela u sredu i trajaće do četvrtka u ponoć.

U jednom od supermarketa u centru Milana trakama su zalepljeni i obezbeđeni rafovi na kojima se nalaze alkoholna pića, a prema rečima prodavačice, tako je i u ostalim objektima. Uzrok su mere predostrožnosti zbog utakmice. Očekuje se da na sutrašnjoj utakmici ekipu Partizana bodri nekoliko hiljada navijača koji će doputovati uglavnom iz Srbije.

Mediji u Italiji navijače Partizana označili su kao najproblematičnije u Evropi, a više puta podsetili su na incidente na stadionu u Ðenovi pre dve godine na meču Italija - Srbija.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JNA*

    25. oktobar 2012 | 08:17

    Toliko jih svi dižete u zvezde,samo jim još fali Nobelova nagrada za mir!!! Podaviti bandu,što sramoti cijelu nacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA