Alegri ne zna da li ostaje, Rajkard ga menja?

- Svi znamo da su ovo teški trenuci, i ja to prvi shvatam, ali isto kažem da će se ovaj tim oporaviti s obzirom na trud koji ulažemo svi - rekao je trener Milana, sve bliži otkazu posle novog poraza

  • 0

Italijanski mediji nastavljaju da "otpuštaju" trenera Milana Masimilijana Alegrija, a on im je dao nov razlog za to. Poraz od Malage u trećem kolu Lige šampiona ne donosi bolju nadu, a šuška se da je Alegrijeva zamena Frank Rajkard.

- Hoću li ostati na klupi? To ćete morati da pitate čelnike kluba - rekao je Alegri "Mediaset"- u i počeo s analizom utakmice.

- Prvo poluvreme nije bilo toliko loše, ali smo se posle pauze pogubili u kretanju ka njihovoj polovini, a lopte smo gubili stvarno jeftino. Imali smo dobre šanse u prvom poluvremenu, ali sa lošim finišom. Nismo Malagi mnogo dozvoljavali, ali je trebalo da se postigne gol - nastavio je Alegri.

Milan je tako zabeležio šesti poraz u posenjih 11 mečeva.

Alegri je sve iznenadio potpuno novom taktikom 3-4-3 u Ligi šampiona.

- Ovo nam je bio prvi put da igramo po tom sistemu, i mislim da je ekipa prikazala pristojnu igru, iako je trebalo da se više branimo dalje od gola. Potrebno je da se ovaj sistem poboljša treninzima, ali je ekipa igrala dobro.

- Nisam ni sa kim razgovarao posle utakmice, ali me je predsednik (Berluskoni) zvao u toku dana. Svi znamo da su ovo teški trenuci, i ja to prvi shvatam, ali isto kažem da će se ovaj tim oporaviti s obzirom na trud koji ulažemo svi. I dalje smo drugi u grupi u Ligi šampiona, i sad moramo da se fokusiramo na Đenovu - rekao je Alegri, osvrnuvši se na turobnu situaciju u Seriji A.

- Razočaran sam rezultatom s obzirom na to što momci pružaju, ali Milan ne zaslužuje ovu poziciju u Seriji A. Iz toga ćemo se izvući kad pobedimo Đenovu u subotu i to nam je jedini put kojim želimo da idemo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA