SUBOTIĆ: Posle pobede nad Realom mogu da završim karijeru

- Pobedu protiv Madriđana, i to pred našim navijačima, pamtiću dok sam živ, deci ću moći da pričam kako sam pobedio Real - rekao defanzivac nemačkog šampiona i povremeni reprezentativac Srbije

  • 0

Srpski fudbalski reprezentativac Neven Subotić posle pobede njegovog Dortmunda u Ligi šampiona protiv Reala (2:1) izjavio je da mu se ostvario dečački san i da bi mirne duše mogao da završi karijeru.

- Sad bez problema mogu da završim karijeru, jer ću deci moći da pričam kako sam pobedio jedan Real Madrid - pomalo euforično izjavio je Subotić za nemačke medije.

On je dodao da je o pobedi protiv kraljevskog kluba maštao kao dečak.

- Pobedu protiv Reala, i to pred našim navijačima, pamtiću dok sam živ. Utakmica je bila teška, Madriđanima ne smeš da ostaviš nimalo slobodnog prostora, jer kazna brzo stiže. Upravo zato ovo je velika noć za nas - zaključio je Subotić.

Dortmund posle tri odigrana kola u D grupi Lige šampiona vodi na tabeli sa sedam bodova, ispred Reala koji ima šest, Ajaksa sa tri i Mančester sitija sa samo jednim bodom.

U narednom kolu šampion Nemačke 6. novembra gostuje Realu.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA