ALAL VERA! Grobar na biciklu stigao do Milana!

Dragan Šibalić imao problema na auto-putu, ali je na kraju rutinski stigao do Milana, gde će večeras gledati meč voljenog kluba protiv Intera

  • 3

- Sjajno iskustvo. Vozio sam bicikl od Partizanovog do Interovog stadiona. Prošao sam tačno 1.263 kilometra i osećam se fenomenalno - rekao je Dragan Šibalić, navijač Partizana novinarima u Milanu.

Ovaj avanturista je prošle nedelje svečano ispraćen od čelnika Partizana iz Humske u kompletnoj opremi koju mu je obezbedio klub. Stigao je u grad odakle će bodriti Partizan. Višegodišnja želja mu se obistinila.

Najviše problema je imao u Srbiji, tačnije kod Inđije i Novog Sada. U Mađarskoj je zamalo izbegao udes.

- Imao sam problema s vremenenom u Srbiji, a u Mađarskoj je bilo napeto. Aubomobil je išao pravo na mene. Ipak, sve se dobro završilo, nigde nisam skrenuo s puta.

- Stigao bih brže da sam imao bolji bicikl - rekao je Šibalić i istakao da su za njegovu akciju čuli u Sloveniji i tamo je mogao da spava "gde hoće".

Hrabri navijač je hteo biciklom da krene i u Baku, na meč sa Nefčijem, ali zbog vremenskih prilika ipak je odustao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    25. oktobar 2012 | 11:39

    Redakcijo - nije biciklo, nego bicikl. Ako je momak posvađan sa srpskim jezikom, valjda vi niste

  • dada

    26. oktobar 2012 | 14:32

    Bilo bi dobro da se raspitate sta to znaci "alal vera" pre nego sto cestitate nekom Srbinu,Hrvatu,Makedoncu,Rusu uopste bilo kom Hriscaninu tom recenicom!!! Koliko znam "Hallal" je rec muslimanskog porekla,primer: meso treba biti "hallal" zivotinja ubijena po njihovim religijskim ritualima.Sto znaci u prevodu ste mu cestitali pravoverje!Na Srpskom jeziku bi trebalo biti: SVAKA CAST!!

  • Blabla

    25. oktobar 2012 | 13:26

    Bio bi brži da je išao avionom...poklonili mu bicikl i on kuka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA