KUZMANOVIĆ: Ne igra za repku, a žele ga najbolji!

Zdravku Kuzmanoviću ističe ugovor sa Štutgartom sledećeg leta, a već se za njega interesuju mnogi klubovi poput Arsenala, Totenhema, Milana...

  • 1

Za Zdravka Kuzmanovića nema mesta u nacionalnom timu Srbije. Kako kaže selektor Mihajlović, igrač kakav je Zdravko se ne uklapa u njegovu zamisao. Za razliku od Siniše Mihajlovića, Zdravko Kuzmanović odgovara mnogim klubovima Evrope koji su ovih dana veoma zainteresovani da ga dovedu.  

Kako Kuzmanoviću ugovor sa Štutgartom ističe sledećeg leta, javljaju se klubovi koji bi voleli da ga vide u svojim redovima. U Italiji se danima priča o Zdravkovom povratku u Seriju A, pošto se za njegove usluge interesuju Lacio i Milan. U trku za srpskim vezistom uključili su se i londonski velikani Arsenal i Totenhem kao i španska Sevilja. 

Ako Štutgart želi da zadrži 25-godišnjeg vezistu moraće da mu ponudi novi bolji ugovor do juna 2013. Ako tada ne bude došlo do dogovora oko produžetka saradnje, Kuzmanović će moći bez obeštećenja da napusti "švabe". 

(Telegraf.rs)

ž

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baki

    25. oktobar 2012 | 21:13

    Pa za Kuzmanovica se vec ceka ko ce da ga kupi od velikana a moramo da razumemo i opasnog selektora srpske repke da on ima dosta procenata od menadzera pojedinih igraca. Sto ih vise pusta da upropaste srpski fudbal to je veci procenat za njega. A Zdravko on je vec u velikom klubu zato mu se ne slaze u repku jer bice da je mnogo bolji od ovih Sinisinih profesionalca....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA