NASTASIĆ: Hvala Kolarovu i Džeku!

- Po mom mišljenju, mnogo bolji fudbal igra se ovde u Engleskoj. I klubovi su mnogo bolji nego u Italiji - rekao je defanzivni fudbaler i dodao da će dati sve od sebe da Srbija igra na SP 2014.

  • 0

Reprezentativac Srbije Matija Nastasić izjavio je da su mu saigrači iz Sitija Aleksandar Kolarov i Edin Džeko mnogo pomogli da se prilagodi na novu sredinu kad se iz Firence preselio u Mančester.

- Bilo je teško na samom početku, što je i normalno. Cela ekipa se trudila da mi olakša dolazak, ali moram da priznam da su mi najviše pomogli Aleksandar Kolarov i Edin Džeko - rekao je Nastasić.

Mladi defanzivac izjavio je i da se, po njegovom mišljenju, bolji fudbal igra u Premijer ligi nego u Seriji A.

- Po mom mišljenju, mnogo bolji fudbal igra se ovde u Engleskoj. I klubovi su mnogo bolji nego u Italiji. Mislim da je razlog tome veća popularnost fudbala u Engleskoj i dastoga postoji mnogo veća šansa da se uspe - rekao je Matija za sportsport.ba.

Nastasić se osvrnuo i na situaciju reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

- Nismo dobro počeli, to je istina. Stvarno ne znam šta se dogodilo, ali siguran sam da se nećemo predati. Ostalo je još utakmica da se igra - zaključio je srpski fudbaler.

Matija Nastasić prešao je iz Fiorentine u Mančester siti u letnjem prelaznom roku. Građani su u Firencu poslali Stefana Savića i 12 miliona evra u zamenu za reprezentativca Srbije.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA