PROBA ZA EVROKUP: Mačvan testira Zvezdaše

"Crveno-beli" dočekuju turski Galatasaraj u prijateljskom meču u hali "Pionir" u sredu u 18 sati, a ovaj duel biće odlična uvertira za start Evrokupa sledeće nedelje

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde Beograd Diva u sredu 31. oktobra od 18 sati u Pioniru odmeriće snage sa turskim Galatasarajem, za koji nastupa srpski reprezentativac Milan Mačvan.

Meč će biti zatvorenog tipa i biće odigran bez prisustva publike a sve u sklopu priprema za start Evrokupa i meč sa Orleanom (6. novembar)

- Pojavila se mogućnost da odigramo trening utakmicu sa tako jakim timom kao što je Galatasaraj i to smo oberučke prihvatili.

- To će biti odlična provera, jer Galatasaraj ima zaista veoma kvalitetan sastav prepun iskusnih igrača.

- Tu utakmicu ćemo iskoristiti da u ritam vratimo Eltona Brauna koji je nedelju dana bio van ekipe, da pokušamo da što je moguće više u sistem uvedemo novo pojačanje Majkla Skota.

- Ali pokušaćemo da meč iskoristimo kao proveru pred važan duel u subotu protiv Solnoka. Biće to sjajan test da vidimo gde smo u ovom trenutku - objasnio je Vlada Vukoičić, trener "crveno-belih".

Galatasaraj će kao i Crvena zvezda DIVA u ovoj sezoni igrati u Evrokupu, a u dosadašnjem toku turskog šampionata nisu pretrpeli nijedan poraz, a upisali su dve pobede.

Ekipu sa klupe predvodi iskusni trener Ergin Ataman, dok su među vodećim igračima prekaljeni internacionalci Dejvid Houkins, Henri Domerkant, Bonifejs Ndong, Džamont Gordon, kao i naš reprezentativac Mačvan.

(Telegraf.rs /kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA