TAJNO U BEOGRADU: Nole posetio oca u bolnici!

Najbolji srpski teniser u nedelju na nekoliko sati došao iz Pariza, porazgovarao sa ocem i lekarima, i vratio se u prestonicu Francuske gde nastupa na turniru masters 1000

  • 1

Najbolji srpski, a uskoro i svetski, teniser Novak Đoković doputovao je u nedelju iz Pariza u Beograd na nekoliko sati, zajedno sa devojkom Jelenom, da bi posetio oca Srđana, koji leži u Kliničkom centru Srbije zbog problema sa kičmom.

Đoković je sa ocem proveo oko sat vremena, a uspeo je i da razgovara sa lekarima.

- Novak je mnogo mirniji pošto je popričao sa lekarima o zdravstvenom stanju oca, a oni su ga uverili da će mu biti dobro. Došao je sa Jelenom između pet i sedam sati po podne i posle se vratio u Pariz. Treninzi i iznenadni dolazak u Beograd su ga iscrpeli, pa je zbog toga otkazao razgovor sa fanovima koji je bio zakazan za ponedeljak uveče - rekao je za "Informer" neimenovani poznavalac situacije, koji je objasnio i zdravstvene probleme Srđana Đokovića:

- Srđana dugo muče bolovi u kičmi, a pomoć nije odmah tražio od lekara, nego se lečio kod kiropraktičara. Stvari su se iskomplikovale i zbog bolova poslednjih dana javio se u Klinički centar. Ishod je mogao da bude koban da je još malo čekao, ali sada se oporavlja i lekari se nadaju da će uskoro biti pušten na kućno lečenje.

Tokom ponedeljka Srđana Đokovića posetio je i bivši predsednik Srbije Boris Tadić, njih dvojica vode poreklo iz istog sela u Crnoj Gori, a poslednjih godina postali su bliski prijatelji i u stalnom su kontaktu.

(Telegraf.rs/Izvor: "Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA