PREDSEDNIK DONJEG SREMA: Sudija Đokić mi nudio nagodbu

Milenko Đurđević, predsednik Donjeg Srema i član supštine Partizana, tvrdi da nije ulazio u sudijsku svlačionicu i da mu je arbitar Nenad Đokić ponudio nagodbu posle meča Donji Srem - Crvena zvezda (1:2)

  • 3

Predsednik FK Donji Srem i član skupštine FK Partizan, Milenko Đurđević, tvrdi da mu je fudbalski sudija Nenad Đokić ponudio nagodbu posle meča u kojem je Crvena zvezda savladala Donji Srem sa 2:1.

Navodno, arbitar Đokić predložio je Đurđeviću da se ne žali na suđenje, a zauzvrat će on prećutati da je Đurđević ušao u svlačionicu i vređao ga. Međutim, predsednik Donjeg Srema tvrdi da je odbio ponudu i da nije ušao u svlačionicu, već samo da je bio u hodniku.

- Nisam ušao u svlačionicu niti je to uradio bilo ko od mojih saradnika. Bili smo u hodniku i vrata sudijske svlačionice bila su otvorena. Kroz ta otvorena vrata pitao sam sudiju, normalno i kulturno, bez vređanja, zašto je isključio Čordašića. Nišata nije odgovorio, ali, priznajem, jedan od ljudi koji su bili sa mnom rekao je nešto što nije bilo lepo i na tome se sve završilo. Mađutim, nastavak je usledio posle utakmice - rekao je Đurđević za "Sport".

- Posle meča prišao mi je sudija i rekao mi "želim da se nagodimo". Pitao sam ga šta mu to znači, a on je rekao "nemojte da se žalite na moje suđenje, a ja neću da vas prijavim zbog toga što me je onaj vređao". Rekao sam mu: Gov..., ne pada mi na pamet! Đokić mi je na to rekao da ga sad i ja vređam, na šta sam mu odgovorio da može slobodno da me prijavi ako tu reč smatra za uvredljivu - tvrdi Đurđević i nastavlja:

- Nisam bio u svlalčionici, nisam pretio, nisam hteo nagodbu koju mi je nudio Đokić. Ja finansiram klub svojim novcem, iz svoje firme. Sudija očigledno vidi da nije u pravu kad mi je ponudio nagodbu  - zaključio je predsednik Donjeg Srema.

(Telegraf.rs/Izvor: "Sport")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • član dve uprave

    3. novembar 2014 | 00:00

    Vidi se istinsko poštenje kod ovog člana uprave Partizana, koji je i predsednik jednog drugog kluba u istom rangu, ali nije i jedini takav! On, takav, priča o "nepoštenom" Nenadu Đokiću! O tempora, o mores...

  • @CIKA TOLE

    30. oktobar 2012 | 10:01

    rece covek koji najbolje zna kako je biti ku..a

  • cika Tole

    30. oktobar 2012 | 09:31

    Pa kako to da "velikim borcima za ozdravljenje srpaskog fudbala" pomogne jedan sudija ???ko o cemu,k... o postenju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA