SKOTOVA VEZA SA SRBIJOM: Mama mi se zove Tamara

Istetovirao sam njeno ime na ruci da bude uvek uz mene, ali ne znam da li to ime ima neko značenje, rekao novi košarkaš Zvezde

  • 0

Novi košarkaš Crvene zvezde Majkl Skot stigao je u Beograd, prošao lekarske preglede, a već danas se stavio na raspolaganje treneru Vladi Vukoičiću.

Skot kaže da mu se mnogo dopada život u Srbiji i da je naviknut, jer je prošle godine igrao za Radnički iz Kragujevca. Ali za našu zemlju veže ga i to što mu se majka zove Tamara, kao i većina devojaka u našoj zemlji.

To je vrlo lako uočljivo, jer je Majkl istetovirao njeno ime na nadlaktici leve ruke.

- Tačno je, majka mi se zove Tamara i zato sam na levom ramenu istetovirao njeno ime. To nije uobičajeno ime za Ameriku, a ne znam ni da li ima neko značenje. Čuo sam da je to često ime ovde u Srbiji - rekao je Skot.

Novi košarkaš Crvene zvezde istakao je da zna šta ga čeka u Srbiji, jer je prošle godine igrao u našoj zemlji..

- Drago mi je da sam došao u Crvenu zvezdu, mnogo sam srećan što sam u Beogradu. U Belgiji mi je bilo zanimljivo, ali nisam mogao da verujem da kiša može da pada skoro svaki dan - bio je prvi komentar Skota.

Koliko će Skot biti pojačanje vidi se i na video-snimku sa prvog treninga gde je šutirao 9-10.

Pogledajte video-snimak:

Američkom internacionalcu na treningu se pridrižio i novopečeni tata Elton Braun koji se posle rođenja ćerkice i sedmodnevnog odsustva vratio u Srbiju:

- Beba je super i moja supruga se odlično oseća. Mnogo sam srećan - poručio je Braun.

Uz tandem Amerikanaca trenirao je i Andreja Milutinović, koji nije putovao u Makedoniju, i to pod budnim okom pomoćnih trenera Saše Kosovića i Nikole Birača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA