Vermezović: Mitrović i Ninković ne znaju da kontrolišu emocije

Trener Partizana priznao da su ga dvojica fudbalera iznervirala na meču protiv Novog Pazara, ali da će svaki problem u ekipi savladati. Vermezović je rekao da će igračima sa manjom minutažom pružiti šansu na utakmici Kupa protiv čačanskog Borca

  • 0

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović ukazaće poverenje igračima koji su do sada imali manju minutažu u zaostalom meču osmine finala Kupa Srbije protiv Borca iz Čačka.

- Sledi nam serija teških mečeva i svaki igrač nam je bitan, tako da bi trebalo da igra isti tim kao u prethodnom Kup meču protiv Proletera. Očekujem da igrači budu psihološki spremni i da mi dokažu da sam do sada možda i grešio što im nisam davao veću šansu - rekao je Vermezović na konferenciji za medije.

On je dodao da "crno-beli" neće zapostaviti Kup, iako je prvenstvo svakako prioritet.

-  Svesni smo svoje snage i znamo da smo favoriti, bez obzira što je Borac dobar tim i kandidat za povratak u Superligu. Imamo izveštaj sa njihovog meča sa Bežanijom, znamo da imaju problema sa povredama i žutim kartonima, kao i da im sledi za njih verovatno važnija prvenstvena utakmica protiv Novog Sada. Ipak, to nas ne interesuje i želimo pobedu i plasman u četvrtfinale - poručio je trener Partizana.

Vermezović je objasnio zbog čega ga je iznerviralo ponašanje Aleksandara Mitrovića i Nikole Ninkovića zbog žutih kartona koje su zaradili u prvenstvenoj utakmici sa Novim Pazarom.

- Iznervirao sam se jer ne mogu da iskontrolišu emocije. Razgovarali smo zbog toga, ali detalje neću reći. Mitrović je trebalo da uđe umesto Marka Šćepovića, nešto ranije što se to dogodilo. Međutim, Ninković se povredio i čekao sam da vidim kakva je situacija. Već je počeo da razgovara sa četvrtim sudijom koji ga je ispoštovao i nije mu to uzeo za zlo - objasnio je Vermezović i nastavio:

- Kada je ušao u igru, Džigi je imao duel na sredini, a Mitrović je uskočio da ga brani. To su neke njihove priče iz mlađih kategorija, ali je ovo sada velika scena i to moraju da shvate. Imam sina koji je sa njima išao u školu i svi shvatamo da dečji mozak ne funkcioniše kao naš. Ipak, moram da priznam da su se popravili od početka priprema. Savladaćemo mi taj problem - zaključio je Vermezović.

Utakmica između Partizana i čačanskog Borca igra se u sredu od 16 sati na stadionu u Humskoj.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA