ĐOKOVIĆ IPAK IGRA U PARIZU: Želim da završim sezonu u velikom stilu!

Pojedini mediji iz Monte Karla prenose da je srpski teniser povraćao na treningu u utorak, ali će on ipak biti spreman za meč drugog kola u sredu."Pokušaću, kao i uvek, da u svakom meču dam svoj maksimum. Takav mi je mentalitet," poručio je Ðoković

  • 0

Najbolji srpski teniser  Novak Đoković potvrdio je na konferenciji za novinare da mu je bilo loše u toku dana, ali da će ipak nastupiti na turniru u Parizu. Ranije u toku dana su stigli navodi medija iz Monte Karla da je Đoković blizu odluke da odustane od učešća, jer je povraćao na treningu u utorak ujutru.

Ipak, on će biti spreman za meč drugog kola u sredu, kada će se sastati sa Semom Kverijem, kome je Fernando Verdasko predao meč.

Navodilo se da Đoković ima porodičnih problema, zbog čega je u ponedeljak otkazao druženje sa svojim obožavaocima. Novi termin za online druženje sa Noletom je u utorak u 19:45!

Srpski teniser je u nedelju posetio svog oca Srđana koji je primljen u bolnicu zbog problema sa kičmom.

Ðoković je poručio da će pokušati da ovu sezonu završi u velikom stilu.

- Čini mi veliko zadovoljstvo što ću uskoro ponovo zauzeti broj jedan u svetu Ta činjenica pokazuje koliko je ova sezona ipak, bila uspešna za mene. Uostalom, ostalo je do kraja sezone još dva velika turnira i pokušaću da završim godinu na najbolji mogući način - rekao je Ðoković na konferenciji za novinare.

Drugi reket sveta je istakao da je sam nastup u Bersiju i direktni plasman u finale Mastersa u Londonu "ogroman izazov".

- Ne bih bio pošten ni prema sebi, ni prema organizatorima da čuvam energiju za sledeće takmičenja. Pokušaću, kao i uvek, da u svakom meču dam svoj maksimum. Takav mi je mentalitet - poručio je Ðoković.

Petostruki osvajač gren slem turnira, koji je u 2011. odigrao jednu od najboljih sezona u istoriji tenisa, istakao je da mu je prioritet ove godine bilo "stvaranje najboljeg mogućeg programa".

- Bilo je malo teže ostvariti sve ciljeve, zbog Olimpijskih igara, ali se na kraju sve završilo dobro. Bio sam fokusiran na velika takmičenja i smatram da sam konstantno dobro igrao, ali nisam želeo da izlažem organizam velikim naporima - ocenio je Ðoković svoj učinak ove sezone.

Ðoković sa oduševljenjem priča o Parizu, u kojem je 2009. osvojio titulu, pobedivši u finalu domaćeg tenisera Gaela Monfisa.

- Obožavam Pariz. To je jedan od najlepših gradova na svetu, sa prebogatom istorijom. Ovde toliko toga ima da se vidi i doživi - rekao je najbolji sportista sveta u 2011.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA