MESI: Za Zlatnu loptu glasaću za Ćavija, Inijestu i Aguera

Sjajni Argentinac otkrio za koga će on glasati u izboru za najboljeg svetskog fudbalera godine

  • 0

Lionel Mesi otkrio je za koga će glasati u izboru za "Zlatnu loptu", najboljeg fudbalera godine, još pre nego što je objavljen spisak kandidata.

Inače, sjajnom Argentincu nedavno je uručena "Zlatna kopačka", kao najboljem strelcu u Evropi u sezoni 2012/13, upravo u danu kada su objavljeni konkurenti za, ipak važniju, "Zlatnu loptu".

- Nisam siguran ko je sve na spisku, ali glasaću za Ćavija, Inijestu i verovatno za nekog sunarodnika - izjavio je Mesi.

Pošto je jedini Argentinac među kandidatima, osim Mesija, napadač Mančester sitija Serhio Kun Aguero sva je prilika da će biti treći fudbaler kojem će Mesi dati glas.

Mesi kaže da mu nije mnogo važno da li će ove godine biti proglašen za najboljeg na svetu, ali svakako bi želeo "Zlatnu loptu" 2014.

- To je godina Svetskog prvenstva i, ako tada osvojim nagradu, to će značiti da je Argentina prvak sveta. To je san na čije ispunjenje još čekam - rekao je Mesi, koji je očito zaboravio da je dobio "Zlatnu loptu" i 2010. kada su i on i Argentina podbacili na Mondijalu u Južnoj Africi. Mesi tada nije postigao nijedan gol, a "gaučosi" su pregaženi sa 4:0 od Nemačke u četvrtfinalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA