VERMEZ PRIZNAO: Partizan nema para, igrači očajni!

"Igrači u Milanu nisu išli ništa da kupe, već su očajni sedeli u hotelu", izjavio trener i potvrdio pisanje Telegrafa da se prvotimcima "crno-belih" duguju pare

  • 2

"Igrači u Milanu nisu išli ništa da kupe, već su očajni sedeli u hotelu", pričao je Vladimir Vermezović novinarima dan posle neočekvane eliminiacije iz Kupa Srbije.

Posle "standardne analize" poraza od Borca, trener "crno-belih" je, glasom koji je odavao utisak gorčine, pričao o "avionima i kamionima" koji se obećavaju igračima, problemima sa pojedincima i sveopštim sivilom u atmosferi izazvanim nedobijanjem novca od kluba.

- Imali su taj sastanak sa Tumbakovićem, ali... Ja im uvek kažem "Daj da mi uradimo svoj deo posla, a posle ćemo videti za ostalo". Kompletan klub zavisi od igrača i mora nešto da se uradi kako bi oni bili zadovoljni. Međutim, vidim da im je to opterećenje - rekao je Vermezović u popularnom Zemunelu.

Igrače je teško vratiti na zemlju pored silnih napisa, "vesti" o vrednostima, baratanju ciframa mnogih zvanih i nezvanih.

- Nećemo da zabadamo glavu u pesak. Pojedinci koriste priliku da im pune glavu oko toga koliko vrede. Ja im onda kažem u takvim situacijama: ' U redu, donesite nam taj novac i u redu je'. Podsvest njihova je čudo.

KAMARA IGRA SAMO VELIKE MEČEVE

Dugo traje saga oko Mede Kamare. Vezista odavno traži način da ode iz Partizana, klub ga nekako zadržava.

- On još odbija novi ugovor. Da li zbog njegove želje da ode, ili ne, igra dobro samo jake mečeve. Znam koliko može...

Još jedno ime je u fokusu Vermezovića - Filip Knežević - koji je došao iz čačanskog Borca, ali nikako da zaigra u prvom timu šampiona.

- On ne radi ništa. Došao je iz Borca gde je bio zvezda, ovde mora da se dokazuje. Videćemo šta ćemo s njim u prelaznom roku - zagonetan je bio Vermezović.

Za kraj, pitanje koje se često postavlja treneru Partizana: Zašto nema publike na stadionu u Humskoj?

- Igrali smo dobro u poslednje vreme i nije mi jasno. Možda hladno vreme i komfor ne odgovaraju našim navijačima. Mada i meni je jasno da kada u vreme meča Partizan - Novi Pazar igraju i Čelsi - Mančester junajted, gledate ovo drugo. Ljudski je to - zaključio je Vermezović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blabla

    1. novembar 2012 | 18:49

    A lepo vam je kad vidite da se Zvezda muči...rugala se koza ovci da joj se vidi *****

  • vlade-todor ue

    1. novembar 2012 | 18:04

    Sve je to Ok sto pokusavas da nam objasnis,ali me samo jedno interesuju da li bi to rekao da smo prosli Borca juce?Ili si taj govor cuvao kao alibi kad izgubimo utakmicu???Strasno je sta ste nam uradili od nase svetinje Vi struka,uprava,alkatrazi,zabranjeni i ko zna ko jos.Jedino sto valja su treneri mladjih kategorija a i njih tlacite,plate im ne dajete,premije ta ono sto su oni svojim radom stvorili.POCINJEM DA SE STIDIM KLUBA,JER SMO DOZVOLILI DA NAS BAGRA I OLOS OKUPIRA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA