PEH: Luković slomio desnu ruku?

Defanzivcu Zenita i povremenom reprezentativcu Srbije iskočio lakat posle nezgodnog pada na treningu

  • 0

Reprezentativac Srbije Aleksandar Luković povredio je ruku na treningu Zenita, nezgodno se dočekavši na lakat posle jednog duela.

Luković je posle povrede ostao da leži na terenu, da bi ustao tek uz pomoć lekara i saigrača i tada se videlo da mu je desna ruka u neprirodnom položaju. Luković je prevezen u bolnicu, a ocena lekara je da ga čeka duga pauza zbog povrede lakta koji je iskočio iz ležišta.

- Ovaj događaj pokvario je atmosferu na treningu, svi smo pod utiskom teške povrede Lukovića. Bio sam u bolnici da ga posetim, lekari su još snimali ruku, ali po njihovoj proceni, iskočio je lakat - izjavio je trener ekipe Zenita, Italijan Lučano Spaleti.

Selektor Siniša Mihajlović neće moći da računa na Lukovića za prijateljski meč sa Čileom 14. novembra, mada to mnogo ne menja planove selektora, pošto defanzivac ekipe iz Sankt Peterburga nije ni bio na prvobitnom spisku za itakmicu protiv južnoameričke selekcije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA