Hrabri Real ispao sa remijem na Nou Kampu (VIDEO)

Madriđani bili bolji rival ali nisu uspeli da nadokande propušteno u prvom meču

  • 0

Još pre sedam dana je bilo jasno da će Barselona izbaciti Real iz Kupa Kralja i lišiti ga jedinog trofeja iz prošle sezone. U revanšu su Madriđani pružili žestok otpor na Nou Kampu, ali senzacija se nije desila i Barsa ide u polufinale takmičenja. Konačnih 2:2 ipak može da zadovolji "madridiste" jer su ostali neporaženi protiv ljutog rivala, a takav scenario se baš ne viđa često poslednjih godina...

Real je imao nekoliko dobrih prilika u prvom poluvremenu da prvi povede i da potpuno zakuva stvar. Ipak, fantastičan šut Ozila je zaustavila prečka, a dva puta je i Pinto dobro odbranio. Kazna je usledila u finišu prvog dela igre. Pedro koji je zamenio Inijestu je pogodio na asistenciju Mesija u 43. minutu. Ni tu nije bio kraj Realove kapitulacije. U sudijskoj nadoknadi Dani Alves je evrogolom sa distance matirao Kasiljasa i praktično overio plasman svog tima u polufinale.

Real je u drugom poluvremnu još više dodao gas i konačno počeo da koristi šanse. Ronaldo je majstorski u 68. minutu smanjio na 2:1 i pružio tračak nade svom timu. Četiri minuta kasnije Benzema je iskoristio grešku Pikea i vratio Real "u igru". Barsa se povukla, Real napadao, ali je do kraja ostalo 2:2.

U drugom polufinalnom meč, Bilbao je slavio 1:0 u gostima protiv Majorke i obezbedio plasman među četiri najbolja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA