Lazović igra protiv Jagodine, Mudrinski i dalje pod znakom pitanja

Trener Janković odlučio da uvrsti u tim oporavljenog Lazovića, ali će tek neposredno pred početak meča odlučiti da li Mudrinski može da igra. Telegrafu potvrđeno da će Babalj igrati za A selekciju Australije

  • 0

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković uvrstiće u konkurenciju za utakmicu 11. kola Jelen Super lige protiv Jagodine Darka Lazovića, ali će tek neposredno pred početak meča odlučiti o nastupu Ognjena Mudrinskog.

Janković je na današnjoj konferenciji za novinare najavio da će tek posle večernjeg treninga znati da li može da računa na dvojicu fudbalera. Lazović će imati određenu minutažu na meču sa Jagodinom jer se već oporavlja od povrede butnog mišića zadobijenoj na utakmici mlade reprezentacije protiv Engleske.

S druge strane, Mudrinski ima bolove u leđima i njegov nastup je i dalje neizvestan.

Utakmica između Crvene zvezde i Jagodine igra se na "Marakani" sa početkom od 19 sati.

Kako je Telegrafu potvrđeno, Eli Babalj je dobio poziv od selektora reprezentacije Australije i igraće na prijateljskoj utakmici 14. novembra sa Južnom Korejom.

(B. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA