Ibre se plaše i saigrači - dodaju mu loptu da ne bi vikao

- Deluje mi da se igrači PSŽ plaše greške, odnosno pogrešnog dodavanja. Zbog toga bočni igrači i veznjaci nastoje da što pre dodaju loptu Ibrahimoviću da se on sam nosi s protivničkom odbranom, a ne saigraču u napadu ili veznom redu, koji je možda bolje otkriven jer se boje Ibrahimovićeve reakcije, da će vikati na njih ako mu ne daju loptu - rekao je Robert Pires, nekadašnji reprezentativac Francuske

  • 1

U porazu Pariz Sen Žermena od Sent Etjena (1:2) u poslednjoj rundi francuskog šampionata Zlatan Ibrahimović je, kako prenose njihovi mediji, bio najgori na terenu, a jedan jedini šut, pre nego je bio isključen, na gol protivnika uputio je u 12. minutu.

Brojni kritičari, ali i bivši igrači "galskih petlova", koji sada rade kao stručni konsultanti, slažu se u jednom, a to je da PSŽ i dalje "nema kolektivnu ugru", ali da je razlog loše atmosfere u svlačionici upravo najbolji fudbaler - Ibrahimović.

- Paris Sen Žermen i dalje nema kolektivnu igru već se sve svodi na individualne bljeskove njegovih zvezda poput Meneza i Ibrahimovića. Igra PSŽ uopšte nije povezana, nema tečnosti, nema prave probojnosti i centaršuteva preko krila - rekao je bivši reprezentativac Robert Pires dodavši:

- Stičem utisak da igrači čekaju da Ibrahimović sam reši utakmicu, pa ne žele da preuzmu odgovornost na sebe već se sakrivaju po terenu. Da stvar bude još gora za Parižane, deluje mi da se igrači PSŽ plaše greške, odnosno pogrešnog dodavanja. Zbog toga bočni igrači i veznjaci nastoje da što pre dodaju loptu Ibrahimoviću da se on sam nosi s protivničkom obranom, a ne saigraču u napadu ili veznom redu, koji je možda bolje otkriven jer se boje Ibrahimovićeve reakcije, da će vikati na njih ako mu ne daju loptu. Ibrahimovića se ne plaše samo protivnici, nego ga se boje i njegovi saigrači, što nije dobro za igru pariskog kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA