Janković: Dimitrijević mi se javno izvinio

- Mislim da sam jedini trener u istoriji srpskog fudbala kome se sudija imenom i prezimenom javno izvinio zbog načinjenog propusta - rekao je trener Crvene zvezde

  • 3

Posle poraza od Jagodine (1:2), kom je umnogome doprineo suspendovani Dimitrijević, trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković pokušava da povrati igrače na pobednički kolosek - napornim radom i treninzima. Mladi stručnjak je prokomentarisao i reakciju sudije, zbog čije je greške verovatno ostao bez tri boda.

- Mislim da sam jedini trener u istoriji srpskog fudbala kome se sudija imenom i prezimenom javno izvinio zbog načinjenog propusta. To je tako, imamo tri boda manje nego što smo planirali, ali takvo je stanje, nastavljamo dalje - rekao je Janković za klupski sajt.

- Ukus poraza posebno je opor ako se zna da je nezaslužen, ali snaga jednog tima meri se i u mentalnoj snazi ekipe koja je spremna da se izdigne nakon svega preživljenog, u konkretnom slučaju doživljene nepravde od strane katastrofalnog sudije Dimitrijevića i njegovoh pomoćnika. Ispričali smo jedni drugima sve što smo imali, održali sastanak i idemo dalje - rekao je Janković.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde istakao je takođe da u hodu pokušava da podigne nivo energije svojih igrača, što nije nimalo lako.

- Kadrovske probleme takođe rešavamo u hodu i svakako da će biti korekcija u timu. Doživeli smo nepravdu, ali moji igrači i ja se bavimo samo nama i analizom stvari na terenu koje mi možemo da popravimo. Imamo dosta toga što možemo i treba da popravimo kako bismo bili bolji - istakao je Janković.

On je konstatovao da njegov tim do kraja sezone stremi ka tome da pobedi u svakom meču, i da je plan da se nakon toga ekipa na zimskim pripremama stabilizuje i pripremi maksimalno za drugi deo sezone.

Janković se ne opterećuje zaostatkom od pet bodova za vodećim Partizanom.

- To nije velika razlika. Sada je najvažnije da prevaziđemo trenutak u kome se nalazimo. U situaciji kada smo zaslužili poraz, istrpeli smo kritike, rekli jedni drugima sve i nastavili dalje. Ovaj poraz protiv Jagodine je drugačiji, međutim, ne menja ništa - rekao je Janković.

(Telegraf.rs / crvenazvezdafk.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sky

    6. novembar 2012 | 22:22

    Ma nemojte kasti....Pa sto ne dadoste Jagodini 5 komada kad ste ekipa...Jesi li se ti nekom izvinjavao protiv Srema...Jadni ste bre...Uvek vam je neko drugi kriv..igrajte taj fudbal..Lukic sve optuzuje samo da ne bude prozivan on sa tribina...piiiif

  • la 12

    6. novembar 2012 | 22:56

    svaka ti cast za komentar

  • pedja

    7. novembar 2012 | 09:29

    nazalost,brzo si se uklopio u "ekipu"!a bio si dobar decko!vi ste barsa i svi vas kradu,da nije smesno bilo bi zalosno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA