IPAK NE DOLAZI: Morati o Markecu odlučuje pored TV!

Morati je u poslednjem trenutku odlučio da ne dođe u Beograd. Navijači "neroazura" u 16 časova poleću iz Milana i stižu na duel sa beogradskim timom

  • 0

TROŠADŽIJA NE DOLAZI! Masimo Morati se premišljao, postojala je opcija do poslednjeg trenutka da krene za Beograd, ali je na kraju odlučio da ne doputuje u Srbiju i uživo posmatra meč Partizana i Intera u Humskoj.

U kvalitet mladog Lazara Markovića, koji ga je oduševio u prvom meču, Morati će se uveriti putem TV prenosa. Ukoliko srpski reprezentativac i večeras oduševi, nema sumnje da će Morati dati signal najbližim pomoćnicima da krenu u napad na Partizanovo krilo.

Prema tome, čovek koji je u Inter uložio preko milijardu evra neće u društvu predsednika Partizana Dragana Đurića pratiti meč iz svečane lože na zapadnoj trinbini stadiona u Humskoj, već će to učiniti samo njegova sestra, koja je još juče stigla u srpsku prestonicu.

INTERISTI KREĆU ZA BEOGRAD

Inače, navijači Milana u 16 časova kreću sa aerodroma "Malpensa" u blizini Milana. Popularnih "interista" će biti oko 350, mnogo manje nego "grobara" u Milanu.

Navijači Intera će biti smešteni u boksu na severnoj tribini stadiona u Humskoj, a biće potpomugnuti i grupicom navijača iz Beograda koja je juče dočakala fudbalere Intera.

(S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA