Gomez: Van Gal je hteo da me otera iz Bajerna

Nemački napadač otkrio kako je bivši trener Bajerna želeo da ga se reši

  • 0

Ne računajući "vanzemaljce" Mesija i Ronalda, najbolji golgeter Evrope je Mario Gomez. Bajernova "haubica" je u 2011. postigao 50 golova u svim takmičenjima za klub i reprezentaciju. Bez njega se igra bavarskog giganta ne može zamisliti.

Ali, da se pitao Luj van Gal, Gomez danas ne bi igrao u Bajernu. Nemački napadač je u razgovoru za ruski "Sport Ekspres" otrkio da je holandski trener želeo da ga otera iz Bajerna.

- Tek sam došao u Bajern, a on mi je odmah rekao da ja nisam "njegov" transfer, i da bi bilo bolje da napustim klub. Nisam mogao da verujem, jer mi je igranje u Bajernu bio dečački san. Otišao sam kod čelnika kluba i porazgovarao sa njima. Znao sam da postoji interes ostalih klubova i da je Liverpul bio najuporniji. Ipak, sve se smirilo, a kao jedan od najvećih uspeha u karijeri smatram to što sam golovima naterao Van Gala da mi pruža šansu. On je kasnije otišao, ja ostao, i vidite kako se sve odvija - otkrio je Gomez.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA