KAZNA: Vujošević u sedam ujutru držao trening!

Ljut posle dva teška poraza u samo dva dana trener košarkaša Partizana je rano jutros odradio trening s prvotimcima

  • 1

Ljut posle dva teška poraza u samo dva dana trener košarkaša Partizana je, kako prenose izvori bliski timu, u sedam ujutru, u ponedeljak, odradio trening s prvotimcima.

Poraz od Bamberga u Evroligi ih je još više udaljio od top 16 faze najelitnijeg evropskog takmičenja, dok poraz od večitog rivala ne mora da znači mnogo.

Duško Vujošević je letos prihvatio da se vrati na klupu kluba, koji je na ovim prostorima ustanovio "dinastiju", rešen da napravi radikalan korak i podmlađivanjem sastava pokuša da napravi tim za budućnost.

U Humskoj se i dalje insistira da je ovo "najtalentovaniji tim". Možda su u pravu, a onda bi im trebalo dati malo vremena da se naviknu na sistem koji se forsira u Partizanu.

Ako je verovati "ulici i košarkaškim kuloarima", Torija Tomasa će poraz u derbiju koštati posla. Omaleni plej nije zadovoljio upravu "crno-belih", a kao zamena za Amerikanca spominje se Nemanja Gordić, povremeni reprezentativac BiH, koji je pre nekoliko dana napustio ukrajinski Azovmaš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blabla

    12. novembar 2012 | 17:39

    Još njega da kazne za napad na sudije! (po ko zna koji put)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA