Vujošević: Navijači, izvinite! Vukoičić: Vratili smo se na pravi put

Posle pobede košarkaša Crvene zvezde nad Partizanom, trener "crno-belih" istakao je da zabrinjavaju pojedinci koji nisu dali svoj maksimum, dok njegov kolega iz suprotnog tabora naglašava da ova pobeda neće važiti ništa ako njegovi igrači ne nastave dobro da igraju

  • 1

U "Pinoru" je viđena prava rapsodija Crvene zvezde, a trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izvinio se navijačima zbog loše igre koju je pružila njegova ekipa u derbi utakmici 8. kola regionalne Jadranske lige (92:78).

- Izvinjavam se našim navijačima, pokazali su vernost i odanost klubu. Neki igrači trebalo bi da se ugledaju na njih i na sledećim utakmicama pokažu mnogo više volje. Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi, sa većom energijom su igrali, to se posebno videlo u broju skokova, što je na kraju doprinelo samopouzdanju šuterima - rekao je Vujošević.

On je dodao da se znalo za težak raspored i pre utakmice sa Zvezdom, ali da "zabrinjavaju pojedinci, koji u takvim uslovima nisu dali svoj maksimum".

Trener "crveno-belih" Vlada Vukoičić izjavio je da pobeda nad "večitim" rivalom neće imati efekta ukoliko njegov tim ne nastavi sa dobrim igrama.

- Imamo skor 4-4, i koliko god bili zadovoljni večerašnjim izdanjem, moramo da budemo realni i da shvatimo da smo tek sada na 50 odsto. Liga je dugačka, ima mnogo utakmica, ova pobeda neće važiti ništa ako ne nastavimo dobro da igramo - rekao je na Vukoičić.

On je čestitao svojim igračima na velikoj i zasluženoj pobedi.

- Posle lošeg starta, vratili smo se na pravi put. Mnogo važnije je da smo na gostujućem terenu i protiv najačeg tima uspeli da napravimo dobru igru od prvog do poslednjeg minuta - dodao je Vukoičić.

Kapiten "crveno-belih" Igor Rakočević nije krio zadovoljstvo zbog pobede nad "večitim" rivalom.

- Utakmica je bila intenzivna i bitna za dinamiku naše igre, ovo nije presudna utakmca, jer je sezona dugačka. Odigrali smo odlično u odbrani i prijaju nam osvojeni bodovi na teškom gostovanju - rekao je Rakočević.

Bek Partizana Dragan Milosavljević istakao je da njegov tim nije ušao sa odgovarajućom energijom u meč.

- Pre svega, podbacili smo u odbrani. U drugom poluvremenu na momente smo igrali dobro, ali nismo uspeli da stignemo visoku prednost protivnika - rekao je Milosavljević.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Car Uros

    12. novembar 2012 | 16:24

    Sede Vermezovic i Vujosevic i pita Vermezovic.Jel li bre Dule kako da izgubite onoliko,mi ovamo pobedjujemo a vi?.Dule ce na to. Pa lako je tebi kad ti je tu TOLE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA