KVALIFIKACIJE ZA SP: Crnogorci lagano protiv San Marina

Fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je selekciju San Marina (3:0) u utakmici H grupe kvalifikacija za Prvenstvo sveta 2014. Posle tri uzastopne pobede zauzimaju prvo mesto u grupi, ispred Engleza

  • 0

Izabranici selektora Branka Brnovića rutinski su odradili posao protiv autsajdera San Marina (3:0) i bez problema osvojili planirane bodove. Junak utakmice bio je bivši napadač Partizana Andrija Delibašić sa dva gola.

Za Crnu Goru su igrali i trenutni igrači Crvene Zvezde i Partizana Filip Kasalica i Vladimir Volkov. Napadač "crveno-belih" nije uspeo da se upiše u strelce protiv slabog San Marina, dok je bek "crno-belih" uspeo da upiše asistenciju kod prvog gola.

Strelci su bili Delibašić u 14. i 31. i Zverotić u 68. minutu. Ovom pobedom preuzeli su vođstvo u grupi sa 10 bodova i imaju dva boda više od drugoplasirane Engleske.

Narednu utakmicu Crna Gora igra 22. marta sledeće godine na gostujućem terenu protiv Moldavije.

U drugom meču koji se igrao u okviru kvalifikacija za SP  Azerbejdžanu je malo falilo da pobedi u gostima Severnu Irsku. Vodili su gosti od petog minuta golom Alijeva, ali su Irci ipak stigli do boda u 95. minutu golom Hilija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA