Milosavljević: Možemo u Top 16! Džerels: Kao da sam kod kuće

- Mlada smo ekipa, moramo da damo više od 100 odsto mogućnosti da bi došli do pobede u Evroligi - rekao je čovek utakmice Partizan - Bamberg, dok je nekadašnji igrač "crno-belih" istakao lep doček u "Pinoru""

  • 1

Košarkaš Partizana Dragan Milosavljević rekao je posle pobede nad Bešiktašom da su "crno-beli" mlada ekipa i da svaki meč moraju da odigraju maksimalno angažovano da bi ostvarili pobedu u Evroligi.

- Zabeležili smo prvu pobedu, verujem da možemo u Top 16, igrali smo dobro u odbrani. Mlada smo ekipa, moramo da damo više od 100 odsto mogućnosti da bi došli do pobede u Evroligi. Za razliku od utakmice sa Bambergom večeras smo pokazali zrelost - izjavio je posle meča Milosavljević.

On je dodao da je ključ pobede bila snažna odbrana "crno-belih".

- U Istanbulu nas je Kristofer napunio, ovde mu nismo dali da se razigra, da postigne lake poene. Pritiskali smo i Džerelsa bez lopte, terali ga da se što više izmori - naveo je Milosavljević.

Kapiten srpskog šampiona Vladimir Lučić rekao je da je njegov tim izvukao pouke iz prethodnih utakmica i večeras dobro odigrao u završnici.

- Nismo zaslužili da budemo jedini u Evroligi bez pobede, iako smo najmlađi tim. Ništa još nije gotovo, dok postoji nada nećemo se predavati, biće važno da odigramo dobro protiv Bamberga u Nemačkoj. Bila je ovo važna utakmca za nas, posle dva teška poraza - istakao je Lučić.

On je prokomentarisao detalj iz završnice treće četvrtine, kada je započeo raspravu sa Vladimirom Dašićem.

- Milutinov je najmlađi u ekipi i ja kao kapiten pritrčao sam da ga zaštitim. Ništa strašno, dešava se to ponekad u žaru borbe - dodao je Lučić.

Centar Ðorđe Gagić rekao je da su "crno-beli" i večeras imali oscilacije u igri i da će u svakoj narednoj utakmici ići na pobedu.

Bivši košarkaš Partizana Kurtis Džerels istakao je da mu je drago što je ponovo imao priliku da igra pred Partizanovom publikom.

- Bilo je lepo igrati u Beogradu, osećam se kao kod kuće. Navijači poštuju bivše igrače i lepo su me dočekali, zaista sam se osećao kao kod kuće - naglasio je Džerels.

Hrvatski internacionalac u redovima Bešiktaša Damir Markota rekao je da je znao kakva ga atmosfera očekuje u "Pioniru".

- Znali smo šta nas ovde očekuje i da bez ''tuče'' pod koševima i ofanzivnog skoka nemamo šta da tražimo. Jer, ovde ne može drugačije da se igra - zaključio je Markota.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PepyPN

    16. novembar 2012 | 01:00

    svaka cast televiziji Sport klub na prenosu.Tako to rade ozbiljne televizije,prenos poceo 45 minuta pre pocetka utakmice a zavrsio se prenoso konferencije za stampu Duleta Vujosevica.U medju vremenu more podataka,snimci najboljih poteza,izjave igraca i najava sledece utakmice.Profesionalno svaka cast! Ovi sa RTS mogli bi od njih mnogo sto sta da nauce kako se prenose utakmice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA