Vaterpolista Radničkog neće bežati od ogovornosti

- Molimo javnost da ne manipuliše pretpostavkama da je naš vaterpolista vozio pod dejstvom alkohola ili narkotika, da je vozio prebrzo i bahato, jer za takve pretpostavke, jednostavno, nema mesta - navodi se u saopštenju Radničkog

  • 1

Vaterpolo klub Radnički izrazio je veliko žaljenje i zabrinutost zbog incidenta koji je u Kragujevcu izazvao prvotimac tog kluba Boris Popović. Popović je, podsetimo, oko devet sati zaspao za volanom BMW-a, izgubio kontrolu nad vozilom i na autobuskom stajalištu povredio osam osoba, među kojima i osmogodišnje dete.

- Spremni smo da pomognemo kako nadležnim organima tako i svim povređenima u ovoj nesreći. Popović je za kratko vreme koliko je u klubu pokazao da se radi o pravom sportisti, vrednom i predanom svojim obavezama i zato molimo javnost da ne manipuliše pretpostavkama da je naš vaterpolista vozio pod dejstvom alkohola ili narkotika, da je vozio prebrzo i bahato, jer za takve pretpostavke, jednostavno, nema mesta - navodi se u saopštenju Radničkog.

Povređene u Urgentnom centru odmah je obišao trener Kragujevčana Dejan Udovičić i tom prilikom izrazio zabrinutost i želju da se svi što pre oporave.

- Sigurno je da Popović neće bežati od odgovornosti. A nećemo ni mi. Bićemo uz njega u ovoj teškoj situaciji. Nećemo ga braniti i pravdati se, neće to činiti ni on sam. Snosiće posledice svoje greške - poručuju iz Radničkog.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan D.N.

    19. novembar 2012 | 22:17

    Ljudski i posteno i postena izjava a koliko me pamcenje drzi ovo je prvi put da se neko oglasi na ovakav nacin .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA