PREKIPELO! Čelsi otpustio Di Matea

Nakon poraza od Juventusa u Ligi šampiona i serije loših igara u Premijer ligi, Čelsi se odrekao italijanskog stručnjaka sa kojim se popeo na vrh Evrope

  • 0

Nakon poraza od Juventusa sa 3:0, Čelsi je doveo sebe u opasnost da ne prođe među 16 najboljih timova Lige šampiona. Za branioca titule to je preveliki šamar pa mora da trpi menadžer Roberto di Mateo.

U zvaničnom saopštenju uprava "plavaca" je navela kao razlog za otkaz loše partije tima u Premijer ligi, kao i loše rezultate i ispadanje iz Lige šampiona. Ukoliko Juventus i Šahtjor u poslednjem kolu odigraju nerešeno, Čelsi sigurno ispada iz elitnog takmičenja u kojem brani titulu.

Di Mateo je u Čelsi došao da bude asistent Viljašu-Boašu prošle sezone. Nakon što je Portugalac dobio otkaz u martu ove godine, Di Mateo je ostao menadžer tima, a sa londonskim klubom osvojio je u maju i Ligu šampiona i FA kup.

Za sada se spekuliše da bi, bivši menadžer Liverpula Rafa Benitez mogao da sedne na klupu Čelsija privremeno, dok uprava Čelsija ne nagovori Pepa Gvardiolu da bude šef struke u Čelsiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA