IGRAJTE ZA SALETA! Partizan ruši Nefči na jubilej kapitena!

Skidanje fleka sa derbija, 600. meč Saše Ilića, neviđena arogantnost i provokacije domaćina dovoljni su razlozi da "crno-beli" zabeleže drugi trijumf u "evropskoj grupi" posle tri pune godine

  • 0

VREME JE! Fudbaleri Partizana u Bakuu večeras od 18 časova (21 po lokalnom) imaju priliku da poboljšaju utisak koji je u Evropi bled ove jeseni.

Provokativna atmosfera koju je dozvolio domaći klub mogla bi samo da pojača volju beogradskih fudbalera da večeras odigraju kvalitetno i zabeleže prvi trijumf u ligaškom delu jednog evropskog takmičenja još od onog Šahtjora decembra 2009.

Zanimljivo, pre toga poslednja pobeda za "bodove" ostvarena je protiv grčkog Egalea u sezoni 2004/2005, kada je "crno-bele" takođe predvodio Vladimir Vermezović.

"Crno-beli" imaju i obavezu prema kapitenu! Saša Ilić će večeras odigrati 600. meč za svoj Partizan, što će ga učvrstiti na drugom mestu večne liste, iza neprokosnovenog Moce Vukotića (791).

Sale će postati drugi igrač u istoriji kluba koji je odigrao šeststo i više mečeva.

Navijači Nefčija, koji "imaju insajderske informacije iz Beograda" o pesmama koje bi trebalo da poremete fudbalere Partizana, svoj repertoar su ponudili u sredu uveče po dolasku Partizana na stadion "Tofig Bahramov", a ako nastave u istom ritmu, to stvaranje atmosfere "srpskog večitog derbija" moglo bi da im se obije u glavu.

Moguću opuštenost "crno-belih" domaći su verovatno pretvorili u jaku želju za pobedom usled peckanja koristivši Zvezdu i njenu nedavnu pobedu u 143. "večitom derbiju" kao glavni argument.

Očekujte neočekivano, Vermezović je na konferenciji za medije svojim izrazima lica nagovestio da će probuti zveri u redovima svog tima za ovaj meč!

MOGUĆI SASTAVI

NEFČI: Stаmenković, Junizoglu, Mitreski, Kvilijev, Bertući, Sаdigov (kаpiten), Rodriginjo, Vobаj, Flаvinjo, Mehdijev, Kаnаles.

PARTIZAN: Petrović, Miljković, Ostojić, Ivаnov, Volkov, S. Mаrković, Smiljаnić, L. Mаrković, S. Ilić, Tomić, Mitrović.

(Izveštač Telegrafa iz Bakua: S. Milošević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA