ZA SADA NIŠTA OD KAZNE: Uefa odložila odluku zbog dodatne istrage!

Disciplinska komisija evropske fudbalske federacije odlučila da proširi istragu i da konačnu odluku donese 13. decembra

  • 0

U Nionu je danas održana sednica Kontrolne i disciplinske komisije Evropske fudbalske unije (UEFA), a na kojoj su, između ostalog, razmatrani i incidenti viđeni po završetku utakmice mladih reprezentacija Srbije i Engleske, odigrane 16. oktobra 2012. godine u Kruševcu u okviru revanša baraža za odlazak na Prvenstvo Evrope ovog uzrasta 2013. u Izraelu.

 Disciplinska komisija je odlučila da odluka vezana za incidente po završetku utakmice mladih reprezentacija Srbije i Engleske bude donesena 13. decembraČlan disciplinske komisije Uefa Melori Kornije poslala je dopis Fudbalskom savezu Srbije u kome se kaže:

"Obaveštavamo vas da su članovi Kontrolne i disciplinske komisije UEFA odlučili da odlože donošenje odluke po ovom slučaju za naredni sastanak, koji je zakazan za četvrtak, 13. decembar 2012. godine, a u cilju sprovođenja dodatne istrage" - poručila je Melori Kornije.FSS je poručio da u cilju poštovanja donesene odluke i postupka koji će dodatno biti sproveden, neće komentarisati današnji stav niti ometati dalji proces.

Podsetimo, utakmica je odigrana 16. oktobra a odmah po završetku meča došlo je do opšte tuče igrača na terenu. Ceo sukob trajao je nekoliko minuta, bilo je guranja i udaranja, konflikt je nastavljen i u tunelu, ali se sve brzo smirilo.

Fudbalski savez Srbije kaznio je mlade reprezentativce Nikolu Ninkovića i Ognjena Mudrinskog sa godinu dana zabrane igranja u svim nacionalnim selekcijama, članove stručnog štaba Srđana Maksimovića i Andreju Milutinovića sa po dve godine zabrane rada u svim nacionalnim selekcijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA