VERMEZOVIĆ: Mogli smo i više da nije bio isključen Mitrović

"Loše smo reagovali na primljeni pogodak što nam se dešava po ko zna koji put. U drugom poluvremenu smo mi kontrolisali meč. Na kraju krajeva moramo biti zadovoljni" rekao je nakon remija sa Nefčijem trener Partizana Vladimir Vermezović

  • 0

Nakon remija sa ekipom Nefčija u petom kolu Lige Evrope trener Partizana Vladimir Vermezović je zadovoljan rezultatom i igrom tima, ali i da je moglo da bude drugačije da Aleksandar Mitrović nije isključen.

- Iako meč nije ništa odlučivao, meč je bio pun naboja. Obe ekipe su želele da dobiju meč! Loše smo reagovali nakon primljenog gola što nam se događa po ko zna koji put. U drugom smo mi kontrolisali meč i mogli smo više da Mitrović nije isključen - rekao je Vermezović nakon meča i dodao da su igrači Partizana bili dobri i sa igračem manje.

- Moramo da budemo zadovoljni. Poslednjih 15 minuta imali smo igrača manje, a tada su naši igrači pokazali karakter. Golman je bio na visini zadatka, a šut Flavinja nije mogao da odbrani realno - objasnio je trener crno-belih.

Vermezović je rekao da nije tačno video šta se desilo kada je Mitrović isključen.

- Verovatno je isljkučen zbog prigovora, nisam video od gužve - objašnjava Vermez, a prokomentarisao je i gestikulacije isljučenog Mitrovića prema golmanu Stamenkoviću kada je dao gol.

- Pre prvog meča naša štampa je prenela neke ružne izjave Stamenkovića. To je potpalilo vatru na našem stadionu gde niko ne voli Zvezdine igrače. Mitrović je mlad i razgovaraću sa njim - rekao je trener "parnog valjka".

Pre meča Stamenković je izjavljivao da mu igrači Partizana neće dati gol, pa je verovatno to provociralo mladog Mitrovića, a bilo je čarki još u prvom meču na stadionu Partizana.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA